Nej / No

Alltså gårdagens Doctor Who. Vet inte ens vad jag ska säga? Det är inte det att jag är förvånad (har nog varit besviken på de flesta avsnitten sedan säsong 5 tbh), men nivån blir liksom bara lägre och lägre. Och det är så tråkigt! Den här serien betyder så himla mycket för mig och då är det enormt trist när vartenda nytt avsnitt bara blir ännu ett antiklimax. Kommer såklart att fortsätta titta (och hoppas på den där vändningen som ju ändå måste komma snart), men det blir typ 5% fangirlande och 95% irritation. Sorgligt!


So, yesterday’s Doctor Who. I don’t even know what to say. I’m not surprised (I think I’ve been disappointed by most episodes ever since season 5 ended, tbh), but the show just keeps getting worse. And it’s so depressing! This show means so much to me so it’s such a let-down when every new episode is just another anticlimax. Of course I’ll keep watching (and hoping for that change, which is bound to come soon), but right now watching Doctor Who is like 5% fangirling and 95% annoyance. Which is just sad.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.