He’s back

Doctor Who

Det är en bra dag idag. En väldigt, väldigt bra idag. Jag tyckte visserligen att förra säsongen var rätt svajig och längtar IHJÄL mig till den dagen då Moffat äntligen lämnar över till någon annan, men Doctor Who är ändå alltid Doctor Who. ❤


Today is a good day. A very, very good day. I did think the last series was pretty bad and I can’t wait for the day when Moffat FINALLY hands the show over to someone else, but Doctor Who is always Doctor Who. ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.