Vågsånger-update / A Wavesongs update

Så vad händer med Vågsånger, undrar ni kanske? Den är färdigredigerad – för nu – och resultatet blev enormt mycket bättre än tidigare. Jag har jobbat igenom relationerna en del och även gjort en del förändringar i hur min huvudkaraktär tänker och reagerar på saker. Allt till det bättre, definitivt. Jag har också fått respons från ännu en testläsare vilket var otroligt roligt och givande, som det ju alltid är (alltså tacksamheten man känner när någon orkat läsa hela ens manus, herregud), och nu ligger fokus på andra projekt ett tag – lite vikingar, lite tjugotalsdekadens, några strönoveller för att få undan idéer innan jag börjar planera och researcha Vågsånger #2. Och så jobbar jag ju heltid med men det ska väl gå på något vis det också. 😉


Some of you might wonder what’s going on with Wavesongs? The editing is done – for now – and I’m so happy with the result. I’ve worked a lot on the relationships and also done a few changes in my main character’s personality and the way he thinks and reacts. Also, I got some feedback from a new beta reader which was as thrilling and rewarding as always (I feel so grateful to everyone who agreed to read my manuscript), and now I’ll focus on other projects for a while – a bit of vikings, a bit of 1920’s decadence, a couple of short stories just to get some ideas out of the way before I begin planning Wavesongs #2. Plus I’m working full-time but I’m sure it’ll all work out somehow. 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.