Type & Tell

Är så himla pepp på Bonniers nya självpubliceringstjänst Type & Tell! Det är så spännande att det dyker upp nya kreativa lösningar för bokpublicering, som dessutom känns både enkla och väldigt snygga. Type & Tell har bara varit öppet för användare i en vecka och är fortfarande på beta-stadiet, men jag måste säga att det verkar väldigt lovande. Ska bli intressant att följa utvecklingen, och se vad som blir utgivet där!


I’m thrilled about the new self-publishing service Type & Tell from Bonniers, Sweden’s largest publishing house. It’s so exciting to see all these creative solutions for self-publishing pop up, solutions that are both simple and elegant. Type & Tell hasn’t been open to the public for more than a week and is still a beta version, but things look very promising to me. It’ll be interesting to see what happens and what kind of books people will publish!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.