Läsarna

Jag har turen att ha fantastiska människor i min närhet som läser boken, som kommenterar och gillar och hjälper mig göra den ännu bättre. Är så otroligt tacksam över det! Vågsånger har precis genomgått en ganska stor redigering och nu väntar jag på omdömen från två av mina testläsare. Nervöst men också roligt! Skräcken är alltid att någon ändring ska vara ogenomtänkt och påverka något jag inte tänkt på, i en roman av det här slaget med sitt myller av karaktärer och sitt fokus på relationer så hänger ju allt samman och varje liten detalj är viktig. Känner mig nöjd med den nya versionen hur som helst och har skalat bort en hel del som inte funkade. Nu börjar det kännas som att den snart är klar på riktigt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.