Ostrukturerat

Ibland måste man på grund av omständigheterna jobba på inte helt optimala sätt, och så är det för mig just nu. Deadline ligger runt hörnet för ett av mina projekt och jag har inget annat val än att skriva så gott det går, trots avsaknad av planering och trots att jag inte har tagit en hel rad viktiga beslut jag verkligen borde fatta innan jag försöker skriva den här delen av storyn. Jag kan verkligen inte skriva utan planering. Noveller är en sak, om de är korta och inte särskilt seriösa, men för större projekt måste jag absolut ha en tydlig och genomtänkt synopsis för att ro grejer iland.

Men nu får det alltså gå ändå. Och det gör ju det, såklart, går lite hjälpligt sådär och blir halvbra och halv- allting. Vilket är frustrerande när man vet så väl att det hade kunnat bli mycket bättre om man bara var en übermensch utan sömnbehov/tumblr-missbruksbeteende…

Annars peppar jag inför stor-redigeringen av Vågsånger som jag snart ska ta itu med, en välbehövlig genomgång eftersom jag har fått lite nya idéer kring en av mina main pairings. Förhoppningsvis blir det sista redigeringsrundan på ett tag, det kliar i fingrarna efter att få sätta igång på riktigt med bok två och jag hoppas att jag kan göra det till hösten.

Funderar på om 2015 ska bli året då jag finally kör en NaNoWriMo också. Hmm…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.