Necropop

Upptäckte Necropop av Carolina Carromic Ståhlberg igår och var såklart tvungen att läsa den i ett svep. Det var längesen jag läste manga och jag har väl inte alltid varit vän med genren, har nog tagit mig igenom för mycket som jag egentligen inte tyckt var så bra. Men det finns mängder av underbara serier som jag verkligen älskar och Necropop lyckas fånga upp alla de klassiska ingredienserna som känns specifika för just japanska serier. Popidoler, spöken, demoner och bishounens, och frikostigt med BL-hintar dessutom. Vad mer kan man önska sig? Det är så himla kul att det ges ut nyproducerad, svensk manga, och att den är så bra! Hoppas verkligen på att del två dyker upp snart. ❤

Älskar Carolina Ståhlbergs tecknarstil, det är så gulligt och färgglatt och alla karaktärer är väldigt uttrycksfulla!

Blev så förvånad när jag kom till den här rutan, haha. “Skulle det se ut som en tjej…?” År av Japan-fangirlande har gett mig en lite skev bild av androgyna killar tror jag, det krävs rätt mycket för att jag ska koppla någonting till femininitet.

Jag menar, den här mannen? Det är hypermaskulinitet för mig, det. 😉

Läs mer om Necropop här!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.