Dagens boktips: Stalking Darkness

Stalking Darkness

Idag tänkte jag tipsa om min favorit i Lynn Flewellings Nightrunner-serie, Stalking Darkness. Detta är del två i serien, och jag rekommenderar att man läser dem i ordning – särskilt de första två hör ihop och ska inte läsas fristående. Av den anledningen vill jag inte avslöja alltför mycket om handlingen men huvudpersonerna Seregil och Alec – mästertjuvar och spioner som är lika hemtama i societeten som på de uslaste krogarna – får ett viktigt uppdrag som har med det förestående kriget att göra. Om de misslyckas, kommer det att kosta dem deras liv.

En underbar bok helt enkelt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.