Sängdrömmar

Jag håller på för fullt med planeringen av mitt framtida boende och har mängder av dyra och tråkiga saker jag måste köpa – matbord, stolar, sånt. En säng måste jag också ha men så fort jag ska leta på nätet efter möbler hamnar jag istället automatiskt i tekoppar-och-ljusslingor-träsket, varje gång. Minimalism är inget för mig, glitter och färgglatt ska det vara! Och man kan aldrig ha för många tekoppar. (Eller tesorter.)

Ett sånt här drömmer jag också envist om. Herregud vad fina de är och herregud vad jag inte har råd.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.