Dagens boktips: Lord John och kärlekens ljuva plåga

Lord John

Dagens boktips är Lord John & kärlekens ljuva plåga av Diana Gabaldon. Här har vi London, sjuttonhundratal, och gay protagonist – kan det bli bättre? Lord John Grey är en ansedd man med talang för problemlösning – vare sig det gäller att spåra skamliga rykten eller utreda mord. Han rör sig i både de högsta och de lägsta miljöerna och det är ett nöje att följa honom. En snabbläst och underhållande liten roman om en tid och en stad jag aldrig får nog av!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.