Angst

Alltså oj vad jag angstar just nu. Över boken, that is, och vilken väg vissa trådar ska ta eller inte ta. Det är så himla svårt! Eftersom jag håller på med en trilogi så får ju de val jag gör nu konsekvenser också för bok två och tre, och det är mycket som påverkas om jag väljer att göra på det ena eller andra sättet. Samtidigt är det mycket nyanser det gäller, inga story-element egentligen utan mer karaktärernas känslor för varandra. Sånt som gör stor skillnad, när det gäller hur en läsare uppfattar en viss karaktär eller relationer mellan karaktärer. Personerna och deras relationer är det som är allra viktigast för mig när jag skriver och därför lägger jag stor vikt vid att de ska presenteras på rätt sätt!

Funderar också över genren, tror att romanen är en piratroman med inslag av spänning, sex och romantik snarare än ren gay romance. Folk ligger nog runt lite för mycket i Vågsånger för att den ska klassas som romance, haha 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.