Fin morgon

Idag börjar jag sent på jobbet (och kommer inte hem förrän efter åtta ikväll, men det behöver vi ju inte låtsas om), och kan ha en chill morgon med Jordskott och en massa kanelte och så promenad i solen lite senare. Man behöver ha såna dagar ibland!

Annars har jag börjat fundera över en gammal novell som skulle behöva en uppfräschning (läs: total omarbetning), och igår på bussen blev jag attackerad från ingenstans av idéer och repliker. Ingen aning om var det kom ifrån men det dök upp mycket bra grejer i alla fall, så nu är jag jättepepp på att fortsätta planera!

Ha en fin dag nu allihop ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.