Jordskott

Sitter och tittar på Jordskott, är extremt late to the party verkligen men den är ju bara så bra. Älskar folktroinslagen, och att serien är så totalt oförutsägbar. Påminner lite om både De drabbade och Sjätte dagen, och det är ju inte fel!

Helgen har varit underbar, har haft så himla roligt. Ätit en massa fetaost, spelat sims och bildgooglat Alex Pettyfer, typ. Bra grejer. Samt planerat kreativa projekt, har nästan för många nu 😉 Men det är så det ska vara!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.