Bästa helgen

Nu är jag på resande fot och sitter på typ världens finaste bibliotek, i världens skönaste fåtölj dessutom (ordentliga läsfåtöljer med stöd för nacken, oh how I love them). Kan det bli bättre? 

Ja, det kan ju det, för så snart Camilla har jobbat klart ska vi hem till henne, äta gudomlig glass från ett visst amerikanskt företag, och titta på Magic Mike. Är så jävla pepp för detta alltså. Hur kan jag INTE ha sett den filmen tidigare, egentligen? 

Funderar även allvarligt på att återuppta True Blood, även om jag hade väldigt goda skäl att sluta titta (typ efter säsong fem, tror jag? Hur många har det gått egentligen?). Det är en så jäkla mysig serie i botten alltså men som alla amerikanska serier så går de alldeles för länge utan att egentligen ha mer att berätta, och så blir det urvattnat och dåligt och man flyr det sjunkande skeppet med en unken eftersmak i munnen. Finns så många serier som började så bra men som jag till slut inte stod ut med längre (jag tittar på er, Glee och Gossip Girl). Tråkigt!

Men som sagt, TB har ju faktiskt sina kvaliteter. *host* Joe Manganiello *host*

Kommer bli en bra kväll, detta. 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.