Produktiviteten

Skriver verkligen massor just nu. Och läser, eftersom jag och en god vän har startat ett litet informellt utbyte av mer eller mindre seriösa texter. Så roligt! Som jag skrivit tidigare så är jag väldigt för tanken på alla sorters kreativt samarbete, eller bara att ha någon man kan skicka det man skriver till. Det är ett sant privilegium att ha den möjligheten, verkligen!

Sen skriver jag bara en massa usla grejer just nu men strunt samma, jag har roligt. Det är det enda som betyder något egentligen. Har suttit alldeles för länge vid datorn dock så det får bli en promenad innan solen går ned och sen datorn igen, antagligen.

Jag har ett oerhört spännande liv.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.