PrioriteringarJag sitter här och chillar med spinnande kattsällskap och en stor kopp te (ginger & honey ❤ ), fryser massor om fötterna och funderar över vad jag ska skriva härnäst. Har ju en tanke just nu om att alltid ha något på gång, ha block och penna med mig överallt och bocka av någon slags inre lista med novellprojekt. Det går ganska bra, får man säga, har fått mycket gjort och det finns ju inget bättre än känslan av att ha skrivit färdigt någonting.

Har fått lite önskemål på piratnoveller som behöver skrivas och alla idéerna är så bra, hur ska jag kunna välja?! Det är sånt jag funderar över idag. Tror det blir som vanligt, plötsligt dyker det upp en öppningsreplik i huvudet och så utgår man från den och plötsligt sitter man där med +2000 ord. Den grejen, alltså. Alltid lika underbar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.