Bästa shoppingen

Eftersom jag bor i en kappsäck för tillfället var jag så illa tvungen att fylla på den skrala resegarderoben igår med lite basplagg. Finns det något tråkigare än att handla kläder för att man måste? Det är tur att jag bara går omkring hemma för jag är inte ett dugg fashion just nu alltså.

Den själsdödande reakorgsrundan vägdes dock upp av en tur till bokhandeln! Jag kan verkligen inte gå in i en bokhandel utan att bli ett par hundringar fattigare, men det är det värt. Nu har jag fyllt på förrådet med en massa bläckpennor och kollegieblock, för alla de där poänglösa piratnovellerna jag skriver nu i närmast terapeutiskt syfte. Älskar att skriva i kollegieblock, det är så mycket nostalgi för mig!

Det fick bli ett gäng gulliga klistermärken med sjörövartema också. Such a little thing makes such a big difference… 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.