Ficcar loss

Ja, som ni kanske har märkt så har det varit dålig aktivitet här på bloggen ett tag och det beror ju då på att det händer en hel del skit i mitt liv just nu. Men! Jag är blessed med fantastiskt fina vänner, och en god vän fick mig att återuppta skrivandet igen för första gången sedan allt det jobbiga inträffade. Jag skrev en grej som jag har tänkt på ett tag, en slags alternate universe-novell på Vågsånger där två karaktärer som inte har ihop det i verkligheten plötsligt har ihop det väldigt mycket… ehum. Det blev lite av en fanfic på min egen bok, för det som hände i novellen skulle ju aldrig kunna hända egentligen av flera orsaker.

Och det var så himla kul! Jag märker sån stor skillnad på hur jag känner mig, nu känns allt så himla mycket enklare när jag har hittat tillbaka till skrivandet och kan ägna mig åt roliga saker som fördriver tiden och gör att jag slipper tänka.

Sen har jag äntligen skaffat Sims 4 också. Hjälp vad roligt och beroendeframkallande det är.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.