Aj.

Jag har haft ont i kroppen konstant i snart fyra år. Vissa dagar är bättre och andra är sämre, och den senaste veckan har varit ett helvete med en nacke som inte låter mig göra ett enda dugg, särskilt inte skriva. Det är såklart enormt frustrerande och särskilt som jag har massor av projekt på gång, en deadline nästa vecka och huvudet fullt av idéer. Men det är väl just därför jag har fått det här just nu, för att jag har haft en intensiv skrivperiod och det tycker min kropp inte alls om. Som tur är kan jag läsa, och värktabletterna hjälper mig att sova trots att det gör ont. Och jag ska verkligen inte klaga för det finns så många som har det värre!

Men som ni kanske förstår så måste jag låta bloggen vila ett tag. Den lilla tid jag orkar sitta vid datorn måste jag lägga på mitt skolarbete.

Vi hörs när jag mår bättre 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.