Pairing theme songs

Eftersom jag har varit i fan fiction-svängen så tenderar jag att tänka på alla mina romantiskt ihopkopplade karaktärer (jisses vilken osmidig beskrivning) som pairings, så fanfic-störd är jag så jag till och med i huvudet parar ihop egna karaktärer som absolut inte har någon sådan relation i canon. Vilket kan tyckas överflödigt i en roman där alla har ihop det med alla men nejdå, pairings kan man aldrig ha för många av.

Några av mina main pairings har också fått sina egna theme songs – de där låtarna som på ett eller annat sätt summerar dem och deras förhållande till varandra. Som man inte kan lyssna på utan att koppla till just de två och deras kärlek. Här är några såna låtar som betyder så himla mycket för mig:

Stronger Than Dirt med Glasvegas hittade jag ingen bra Youtube-version av så den får ni leta upp själva. Herregud vad fin den är. Ni som har läst boken kan ju roa er med att försöka koppla rätt låt till rätt pairing, haha 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.