Flow

Jag gillar den här veckan. Måste bara säga det. Har hamnat i ett sånt där underbart kreativt flöde där allt bara stämmer och man skapar en massa och kan bocka av saker på den inre listan. Känns så bra! Det var längesedan jag skrev mycket och ofta, för det mesta känns det som om man skriver nån grej här och där men att det dröjer ganska länge mellan gångerna. Jag har utmanat mig själv lite också, skrivit på engelska vilket jag gör alltför sällan (det blir en helt annan grej, vilket är häftigt), skrivit nutid och berättelser som innehåller vardagliga ord som ‘kylskåp’ och ‘whiteboardtavla’ och ‘mobil’. Det sistnämnda är ett riktigt rött skynke för mig som jag absolut inte kan använda i prosatexter, men nu var det ofrånkomligt. Och såhär i efterhand kändes det ju bara lite jobbigt. 😉

Skapade en playlist för ett av mina projekt med typ 1/3 Lana Del Rey, 1/3 sydstatsrock och 1/3 amerikanska glamrockband, gud vad bra den är alltså. Novellen in question är klar men playlisten lever vidare… och något säger mig att det blir fler noveller om samma karaktärer i framtiden.

Jag har fått en idé till början av Vågsånger #2 också, som är sådär fin och angsty och förhoppningsvis spänningsskapande som det ska vara. Ser fram emot att skriva!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.