Bloggtankar

Jag håller på och funderar över den här bloggen, vad jag ska skriva om, hur den ska se ut, allt liksom. Det är svårt ibland att hålla motivationen uppe, för det är ju så mycket jag vill hinna med på en dag – läsa, blogga, plugga, och framför allt skriva såklart. Jag har alltid haft väldigt svårt för att slösa bort tid och mår jättedåligt de där dagarna när jag inte får något vettigt gjort, särskilt just nu när jag faktiskt har skrivtid och lästid och går en utbildning som jag velat gå i många år. Önskar att jag kunde vara superfokuserad och effektiv och bara spotta ur mig ord åt alla håll, men ibland känns det som att jag bara går omkring och gnäller om den där tiden jag inte har och den där idén jag önskar att jag fick jobba med istället och yada yada. Ni vet. Idag har jag i alla fall kommit en bit på väg med skolprojektet och det är ju hur bra som helst, eftersom deadline närmar sig 🙂

En tanke jag har är om jag ska byta bloggspråk och skriva på engelska istället. Det känns som att det kanske inte är lönt att blogga på svenska när man håller på med en så smal genre som historical gay romance. Men jag vet inte, får tänka mer på detta. Vad tycker ni?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.