Fina grejer

anslagstavlan

En av de första sakerna jag satte upp när jag fick min skrivhörna (som inte är ett eget rum utan en liten vrå, men det går bra det med) var min anslagstavla. Jag har alltid haft väggarna fulla av saker var jag än har bott men i den här lägenheten håller vi det lite mer sparsmakat. Tur då att jag kan fortsätta med beteendet fast i miniformat istället. 😉 Älskar att ha en massa bilder, urklipp, vykort och allt möjligt att inspireras och bli glad av! Favoriten: det rosa glittriga kortet med tekoppar där det står Krya på dig på franska. ❤

Antar att jag borde ha något piratigt uppsatt också men det har jag inte. Än, i alla fall…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.