Dagsplanering

Tanken idag är att försöka fixa lite karaktärsinfo och synopsis till ett skrivprojekt jag gör för skolans räkning, deadline för första inlämningen närmar sig och jag har skrivit alldeles för lite. Egentligen är det ju så roligt att hålla på med skrivplanering, men just nu känns det aningen splittrat att ha två helt olika projekt på gång samtidigt. Jag har läst nånstans att någon stor svensk författare tipsade om att skriva två grejer på samma gång för att när man kör fast med det ena kan man hoppa över till det andra istället, och det låter ju verkligen som en bra idé! Kanske funkar bättre när man väl är igång med själva skrivandet, när det inte är lika diffust längre vad man ska göra. Jag tror nästan det.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.