An imaginative experience

Hittade en så mysig bok i engelska-hyllan på biblioteket, An imaginative experience av Mary Wesley. Superbrittisk feelgood (mycket te och kakor), spännande karaktärer och en massa mer eller mindre osannolika sammanträffanden. Gillar starkt! Har läst en Wesley-roman tidigare, Picknick med brie och beaujolais, även den kan rekommenderas! Det är så inspirerande med författare som debuterat sent i livet (Wesley vid 70 tydligen?), man behöver påminnas ibland om att det är okej att ta det lugnt och att det finns gott om tid även efter den där åldern man för tillfället krisar över. Även om det känns som att allt rusar ifrån en stundtals…

An imaginative experience

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.